Fit en Fysio in Berkelland

  • Buizerdstraat 1b, 7161 HZ Neede
  • Voorstad 4, 7271 BE Borculo
  • Ma t/m vrij 8.00 - 17.30 uur

Nieuws

Update Covid-19/Corona (20-3-2020)

CORONA-UPDATE (20-3-2020)

Op advies van onze beroepsvereniging en het ministerie VWS blijven wij open voor 1-op-1 NOODZAKELIJKE fysiotherapeutische zorg.

Op advies van het RIVM verzoeken wij u bij neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts thuis te blijven en uw afspraak te annuleren. Dit mede omdat wij ook een kwetsbare patiëntenpopulatie hebben die in onze praktijk behandeld wordt

Is uw behandeling niet noodzakelijk, of bent u niet in de mogelijkheid om in de praktijk te komen, maar heeft u wel vragen? Dan bestaat er een mogelijkheid om een telefonisch consult/video consult in te plannen. Hierbij kunt u denken aan advies, bepaalde oefeningen of het opstellen van een oefenprogramma voor thuis. Hiermee hopen we u zonder besmettingsgevaar zo goed mogelijk op de been te houden.

Voor de chronische patiënten die niet naar de praktijk kunnen komen (bijvoorbeeld hart-, vaat-,long- en oncologie patiënten ) zal er middels tele-consult begeleiding blijven. Deze mensen worden door de fysiotherapeut benaderd.

Voor de Fit en Fysio Beweegroepen gaan wij een Thuis-beweegprogramma maken. Ook deze groep krijgt bericht per e-mail.

Heeft u verder vragen? Dan zijn wij te bereiken via 0545-296066/294499 of per mail: info@fysioneede.nl. Vanwege drukte kunnen wij niet altijd direct de telefoon beantwoorden; spreek de voicemail in en u wordt terug gebeld.

Blijf gezond! Blijf in beweging!
instagram: #ikbenfysio

Terug naar overzicht