Fit en Fysio in Berkelland

  • Buizerdstraat 1b, 7161 HZ Neede
  • Voorstad 4, 7271 BE Borculo
  • Ma t/m vrij 8.00 - 17.30 uur

Nieuws

Fysiotherapeutische behandelingen (update 14-4-2020)

Als een fysiotherapeut je behandelt, dan is er meestal lichamelijk contact en komen patiënt en behandelaar ook dicht bij elkaar. Kortom, er is dan een te grote kans op besmetting met het coronavirus voor allebei. Daarom behandelen fysiotherapeuten hun patiënten niet meer in de praktijk, tot zeker 28 april. Tot dan kan je fysiotherapeut je in veel gevallen wel op afstand behandelen, of helpen met de oefeningen die je moet doen. Op afstand betekent: per telefoon of via een videoverbinding. Vraag ons naar de mogelijkheden

Als je klacht echt niet kan wachten
Heb je een plotselinge ondraaglijke klacht, of kun je door een aandoening echt niet zonder fysiotherapie? Dan kun je bij uitzondering misschien wél in de praktijk behandeld worden, of komt de fysiotherapeut bij je langs. De fysiotherapeut bepaalt of behandeling nodig is.

In dat geval zal de fysiotherapeut eerst beoordelen of je misschien besmet bent met het coronavirus. Ook als je geen ziekteverschijnselen hebt, dan kun je namelijk wel besmettelijk zijn voor anderen. De fysiotherapeut zal tijdens de behandeling persoonlijke beschermingsmiddelen gebruiken.

Zodra het besmettingsgevaar voorbij is, zullen wij je direct weer ontvangen. We raden je aan om tot dat moment zoveel mogelijk te blijven bewegen! Je kunt bij ons een Fit en Fysio Online programma volgen voor maar €10,00 per maand: wekelijks krijg je work-outs die voor iedereen te doen zijn!

Heeft u verder vragen? Dan zijn wij te bereiken via 0545-296066/294499 of per mail: info@fysioneede.nl. Vanwege afwezigheid kunnen wij niet altijd de telefoon beantwoorden; spreek de voicemail in en u wordt terug gebeld.

Blijf gezond! Blijf in beweging!
instagram: #ikbenfysio

Terug naar overzicht