Fit en Fysio in Berkelland

  • Buizerdstraat 1b, 7161 HZ Neede
  • Voorstad 4, 7271 BE Borculo
  • Ma t/m vrij 8.00 - 17.30 uur

Medewerkers

Karin Hagreis - Groot Roessink

BIG: 09043185704 Algemeen fysiotherapeut, Oedeem- en Lymfetherapeut, Dry-Needling therapeut

Mensen van hun klachten afhelpen. Daarvoor komt Karin iedere dag uit bed: “Mensen zijn dankbaar als ze geen of nauwelijks klachten meer hebben na de behandelingen. Dat is mooi om te zien. Vaak hebben ze niet eens in de gaten wat ze allemaal kunnen. Het is mooi als mensen zichzelf overtreffen, ze bijvoorbeeld weer buiten kunnen wandelen met de kleinkinderen terwijl ze vooraf dachten dat dat nooit meer zou lukken. Therapie is meer dan behandelen. We luisteren, zijn een klankbord, drinken soms een kopje koffie samen na een wandeling tijdens de huisbezoeken die we doen. En wat we bespreken blijft tussen ons. Van die sociale contacten knappen mensen ook op.”

Karin laat haar patiënten nooit doen wat ze niet willen: “Je bent baas over je eigen lichaam. Het lichaam geeft wel aan wat het wel of niet kan. Luister daar naar, zeg ik altijd.”

Karin werkt al jaren als Algemeen Fysiotherapeut. Ze heeft in haar vakgebied diverse cursussen gevolgd, onder andere Dry-Needling. Karin is geregistreerd Oedeem- en Lymfetherapeut. 

Karin Hagreis - Groot Roessink
Terug naar overzicht