Fit en Fysio in Berkelland

  • Buizerdstraat 1b, 7161 HZ Neede
  • Voorstad 4, 7271 BE Borculo
  • Ma t/m vrij 8.00 - 17.30 uur

Medewerkers

Casandra Roos

BIG: 29923867104 Algemeen fysiotherapeut, Parkinson- en MS-therapeut, Fit en Fysio trainer, Leefstijlcoach en specialist Dry-Needling

Casandra vindt het mooi dat mensen zelf actief meedenken hoe zij het beste en snel kunnen revalideren: “Ze komen met creatieve oplossingen en daarmee gaan we samen aan de slag. Maar ik vind het ook prachtig om te zien dat mensen weer vertrouwen krijgen in hun eigen bewegingsapparaat en hun beweegangst weten te overwinnen. Eens kwam hier een man in de praktijk die door letsel niet meer kon fietsen, iets wat hij graag deed. Hij dacht dat het nooit meer zou lukken maar stap voor stap wisten we toch daar naar toe te werken. Hij was compleet overdonderd dat het hem toch nog gelukt was om weer op de fiets te stappen. En daar was hij met recht trots op. Ik trouwens ook.”

Casandra kampt al sinds haar 14e met reuma. Haar droom om geneeskunde te studeren is daarmee in duigen gevallen, maar haar interesse voor de zorg bleef. Met die gedacht is ze aan haar HBO-opleiding Fysiotherapie begonnen en dat combineerde ze met haar danscarrière (klassiek en jazzballet) op hoog niveau. Fysiek is dat laatste niet meer mogelijk, maar Cassandra laat zien dat je ondanks beperkingen toch heel veel kunt en kunt bereiken.

Haar motto is: als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.

Casandra voltooide de Masteropleiding Neurorevalidatie. Ze is als schouderspecialist lid van SchouderNetwerk Twente. Daarnaast begeleidt ze de Fit en Fysio Aquagroepen. 

Casandra Roos
Terug naar overzicht