Fit en Fysio in Berkelland

  • Buizerdstraat 1b, 7161 HZ Neede
  • Voorstad 4, 7271 BE Borculo
  • Ma t/m vrij 8.00 - 17.30 uur

Medewerkers

Joyce Spekschoor - te Brummelstroete

BIG: 19916639504 Algemeen fysiotherapeut, Bekkenfysiotherapeut, Longtherapeut, Coronatherapeut, Vaattherapeut (etalagebenen)

Het helpen verbeteren van de gezondheid en mensen van hun klachten af helpen. Dat zijn de twee belangrijkste drijfveren voor Joyce om telkens weer met veel enthousiasme haar patiënten te begeleiden: “Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt bij mij. Persoonlijk contact en een persoonlijke benadering kun je bij mij altijd verwachten. Door de jaren heen zie je soms dezelfde mensen. Als bekkenspecialist help ik bijvoorbeeld zwangeren met bekkeninstabiliteit die ik ook na de zwangerschap begeleid, vaak ook na het tweede of derde kindje. Je ziet dan hele gezinnen opgroeien. Ik vind dat bijzonder om mee te mogen maken.”

Sinds 2012 werkt Joyce bij Fit en Fysio Neede-Borculo. Ze heeft in 2018 de 3-jarige Masteropleiding Bekkenfysiotherapie afgerond. Naast haar werk als Algemeen Fysiotherapeut en Bekkenfysiotherapeut begeleidt Joyce de Fit en Fysio wandel- en trainingsgroepen. Ze is gespecialiseerd in de revalidatie van Coronapatiënten en heeft regelmatig overleg met specialisten van het ziekenhuis. 

Joyce Spekschoor - te Brummelstroete
Terug naar overzicht