Medewerkers

Medewerkers


Jeroen Vinke
BIG 89048609904

Praktijkhouder, Algemeen Fysiotherapeut Kinderfysiotherapeut, Oedeem-, Lymfetherapeut

Jeroen is Kinderfysiotherapeut en Oedeem- en Lymfetherapeut, geregistreerd in het kwaliteitsregister van het KNGF. Jeroen heeft vele opleidingen gevolgd op het gebied van Oncologie, COPD en Astma, Arbeid en Gezondheid, Oedeem- en Lymfedrainage, Manuele Therapie Marsman, , Chronisch Hartfalen, Hartrevalidaite, en Perifeer Vaatlijden.

Hij heeft de 4-jarige opleiding Master Pediatric Physical Therapy (kinderfysiotherapie) gevolgd en de specialisatie fysiotherapie bij 0-2 jarigen. Ook is Jeroen Crossfit Level I en Crossfit Kids Trainer.

Jeroen is deelnemer aan diverse kennis netwerken waaronder het Hart-Vaat-Long netwerk, DCD-netwerk en Onconet.  Hij is werkzaam op de locaties in Neede en Borculo en op ZML-school De Leeuwerik en VSO school De Triviant in Neede en behandelt kinderen aan huis (0-2 jaar).


Joyce Spekschoor - te Brummelstoete
BIG19916639504
Algemeen Fysiotherapeut, Bekkenfysiotherapeute

Joyce werkt sinds 2012 bjj Fit en Fysio Neede-Borculo. Joyce heeft in 2018 de 3-jairige Masteropleiding Bekkenfysiotherapie afgerond en werkt als Algemeen fysiotherapeute en Bekkenfysiotherapeute. Ook begeleidt ze de Fit en Fysio Wandel- en Trainingsgroepen. Met de specialisten van het ziekenhuis heeft ze regelmatig overleg. Joyce staat ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF en is gespecialiseerd in de revalidatie van corona patiënten.


Casandra Roos
BIG 29923867104
Algemeen Fysiotherapeut / Parkinsontherapeut/ Fit en Fysio trainer

Casandra Roos is werkzaam bij Fit en Fysio Neede-Borculo sinds 2017. Casandra werkt als algemeen fysiotherapeut en richt zich op neurologische aandoeningen zoals Parkinson en MS. Zij volgt de Masteropleiding Neurorevalidatie. Casandra is als schouderspecialist lid van het SchouderNetwerk Twente. Ook begeleidt zij de Fit en Fysio Aqua groepen.

Casandra staat ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF.


Karin Hagreis-Groot Roessink
BIG 09043185704
Algemeen Fysiotherapeut, Fit en Fysio Trainer, Dry Needling Therapeut

Karin Hagreis werkt sinds 2019 bij Fit en Fysio Neede-Borculo. Ze werkt al jaren als Algemeen Fysiotherapeute waarbij ze diverse cursussen gevolgd heeft. Onder andere Dry Needling en de technieken uit de bekken(bodem) cursussen worden veel gebruikt tijdens de behandeling. Karin is geregistreerd Oedeem- en lymfetherapeut.

Karin staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister van het KNGF.


Tim Hobert

Fit en Fysio trainer, fysiotherapeut i.o

Tim is vierdejaars student fysiotherapie en geeft de Fit en Fysio lessen. Tim is erg sportief en vindt het leuk om mensen te enthousiasmeren voor bewegen. Tim zal zijn afstudeerproject bij Fit en Fysio uitvoeren.

.


Joyce Westhof
Diëtiste

Joyce Westhoff is in 2002 afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Vanaf 2010 is zij fulltime werkzaam op diverse locaties in Neede, Eibergen, Hengevelde en Borculo. Als sportdiëtist is zij bij SportMedx verbonden in Doetinchem.'

Zij volgt jaarlijks diverse bijscholingen op het gebied van voeding, gezondheid en gedragsverandering zoals Diabetes Mellitus type 2, Voeding bij COPD, Voeding bij Hartfalen, Motivational Interviewing, Voeding bij Kinderen, Voeding bij Pubers en Uit de ban van eetstoornissen.

Sinds 2015 heeft ze zich gericht op de bijscholing Grip op Koolhydraten van Yvonne Lemmers en is gaan scholen in het FODMAP dieet.

Joyce heeft haar spreekuurlocatie in de praktijk in Borculo. Meer info op de site van Joyce Westhoff.

Geralda Klumpers
Diëtiste

Ik ben Geralda Klumpers en ik ben in 2015 afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek. Voor deze opleiding heb ik Sport en Bewegen gestudeerd waar ik in 2011 mijn diploma in ontvangst heb mogen nemen. Ik vond voeding altijd al een interessant onderwerp en ben daarom na mijn Sportopleiding verder gaan studeren als diëtiste.

Wat mij aanspreekt aan diëtist/ leefstijlcoach is dat ik cliënten kan begeleiden en coachen om hun voedingspatroon aan te passen. Tijdens de consulten kijk ik niet alleen naar de voeding maar neem indien nodig ook beweging, ontspanning, slaapritme etc. mee. Wat ik eveneens belangrijk vind bij de begeleiding van cliënten, is wat wil de cliënt zelf en daar rekening mee houden.
;

Nicole Vervoort
Podotherapeut

Nicole is sinds 2017 afgestudeerd podotherapeut aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven.  Ze is lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

De podotherapeut behandeld alle klachten die voortvloeien uit een verkeerd looppatroon. Daarnaast behandelen ze ook nagelproblematiek en maken teenstukjes. Ze heeft spreekuur op locatie in Neede.  Voor meer informatie kan je terecht op de site podotherapeut.nl.